I TIERP GÅR INNEBANDY OCH INTEGRATION HAND I HAND

December 6, 2016

Projektet "hand i hand" är ett samarbete mellan Tierps kommun, Tierps IBK, Rädda Barnen och Svenska innebandyförbundet. Det startade i våras på en fråga från Rädda Barnen till Tierp IBK. Målsättningen med projektet är att hitta en meningsfull fritid för de nyanlända och en väg in i föreningslivet. Läs hela artikeln från Dagens Nyheter här.

 

Tillsammans med innebandyförbundet vill Rädda Barnen bidra till ett gott mottagande av barn som nyligen kommit till Sverige. Här kan du läsa mer om projektet, eller se den film som Rädda Barnen gjort. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SENASTE INLÄGG

March 10, 2020

Please reload

ARKIV
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square