GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

December 23, 2016

Ni vet väl att här på vår hemsida finns ett nätverk av idrottsföreningar, kommuner och andra frivilligorganisationer. Ta hjälp av nätverket, eller var med i detta nätverk du också. Kontakta oss via info@sportopen.se och säg att du vill vara med. 

 

Vi tackar för ett lärorikt 2016, och ser fram emot 2017 då Sport Open går in i en ny spännande fas. Ni har väl inte missat att gilla Sport Open på Facebook eller att följa Sport Open på Instagram? Där kan ni ta del av det som händer framöver.

 

Vi önskar er alla en God & Öppen Jul, och ett Gott Nytt År med många nya samarbeten att se fram emot!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SENASTE INLÄGG

March 10, 2020

Please reload

ARKIV
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square