IDROTTEN BEHÖVER ASSISTANS

January 10, 2017

 

Regeringen skjuter till ytterligare pengar för att stötta idrotten för satsningar kring sociala projekt. Segregationen och klyftorna i Sverige har ökat, och för att minska segregationen vill regeringen möjliggöra för ökade aktiviteter i socialt utsatta områden.

 

"Regeringen har ett stort förtroende för idrottsrörelsen som kan stå för avgörande insatser för att skapa aktivitet och meningsfull sysselsättning" säger idrottsminister Gabriel Wikström.

 

"Med de här satsningarna vill vi att människor ska få ta del av idrottens unika förutsättningar att bygga broar, skapa gemenskap och bidra med glädje. Samtidigt är det också en chans för idrottsrörelsen att bli fler. Både deltagare och ledare."

 

Här kan du läsa hela artikeln.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SENASTE INLÄGG

March 10, 2020

Please reload

ARKIV
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square