NATTFOTBOLL AKTIVERAR HUNDRATALS UNGDOMAR

January 25, 2017

Genom att starta nattfotboll i Lindängen och Oxie har IF Limhamn Bunkeflo aktiverat hundratals ungdomar som är i riskzonen för att hamna i utanförskap. På helgerna kommer ett 50-tal ungdomar till nattfotbollen på Lindängen, och omkring 80-90 ungdomar besöker nattfotbollen i Oxie varje helg. Nu vill klubben starta nattfotboll även i andra delar av Malmö.

 

"Det är inte någon traditionell fotbollsträning utan mer en social samvaro för ungdomar mellan 13 och 26 år. Syftet är att de ska ha något att syssla med när fritidsgården har stängt och det saknas alternativ i området." säger Johan Andersson, Klubbchef för IF Limhamn Bunkeflo.

 

Här kan du läsa mer! 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SENASTE INLÄGG

March 10, 2020

Please reload

ARKIV
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square