CRICKET FÅR ETT UPPSVING

January 26, 2017

Alby Cricket är en klubb utanför Stockholm dit ungdomar från hela Storstockholm kommer för att spela och få nya vänner. Detta är en av alla de klubbar i landet som fått stöd för att öppna upp idrotten för människor som nyligen kommit till Sverige.

 

"De är jätteviktiga för svensk cricket. De nyanlända är anledningen till att svenska folket känner igen cricket. Många - och då menar jag svenskar - har hört av sig och frågat om det finns klubbar nära dem. Cricket är på väg uppåt, det växer jättesnabbt." säger Aman Khan Zaid.

 

Här kan du lyssna på hela inslaget från SR P4 Stockholm.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SENASTE INLÄGG

March 10, 2020

Please reload

ARKIV
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square