OSCAR VILL GE NÅGOT TILLBAKA TILL LINDÄNGEN

February 20, 2017

Oscar Salazar Aros driver Revolutionary Fitness Sweden, där han arbetar för att öppna upp för idrott och rörelseglädje. Nu vill han ge tillbaka något till Lindängen där han växte upp och anordnar en gratis workshop i "pull up". Han ser möjligheter i att öppna upp idrotten för fler. 

 

- Rättvis ”fitness”-kultur är något som jag brinner för. Människor blir lätt exkluderade. Varför finns inte yoga på Lindängen till exempel? Istället borde yoga finnas tillgängligt för alla. Varför inte komma hit en gång i veckan eller en gång i månaden och dela med sig av sina kunskaper i olika träningsformer? säger Oscar.

 

Läs hela artikeln här, eller läs mer om Oscar och hans verksamhet här

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SENASTE INLÄGG

March 10, 2020

Please reload

ARKIV
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square