top of page

OSCAR VILL GE NÅGOT TILLBAKA TILL LINDÄNGEN


Oscar Salazar Aros driver Revolutionary Fitness Sweden, där han arbetar för att öppna upp för idrott och rörelseglädje. Nu vill han ge tillbaka något till Lindängen där han växte upp och anordnar en gratis workshop i "pull up". Han ser möjligheter i att öppna upp idrotten för fler.

- Rättvis ”fitness”-kultur är något som jag brinner för. Människor blir lätt exkluderade. Varför finns inte yoga på Lindängen till exempel? Istället borde yoga finnas tillgängligt för alla. Varför inte komma hit en gång i veckan eller en gång i månaden och dela med sig av sina kunskaper i olika träningsformer? säger Oscar.

Läs hela artikeln här, eller läs mer om Oscar och hans verksamhet här.


SENASTE INLÄGG
ARKIV
FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page