DE BINDER SAMMAN MALMÖ MED TRÄNING OCH LÄXHJÄLP

February 27, 2017

I Malmö är flera idrottsföreningar aktiva i olika satsningar med syfte att skapa inkludering. Basketklubben Malbas är en av dessa, som redan 2004 startade projektet Hela Malmö. Hela Malmö är idag en ungdomsverksamhet med 200 funktionärer och 4 200 aktiva barn och ungdomar. Extra tonvikt läggs på mötesplatser som Sofielund och Norra Sorgenfri, men Hela Malmö är aktivt i alla Malmös stadsdelar. Det finns ett flertal aktiviteter för ungdomarna att delta i, men tyngdpunkten har legat på basket och läxhjälp.

 

- Vårt primära fokus är att jobba med barn och ungdomar i socioekonomiskt utsatta områden. Vi vill hjälpa till att stärka barn och ungdomar som individer och stärka deras roll i ett större sammanhang, säger Nicolas Lunabba.

 

Klicka här om du vill läsa hela artikeln!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SENASTE INLÄGG

March 10, 2020

Please reload

ARKIV
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square