top of page

DE BINDER SAMMAN MALMÖ MED TRÄNING OCH LÄXHJÄLP


I Malmö är flera idrottsföreningar aktiva i olika satsningar med syfte att skapa inkludering. Basketklubben Malbas är en av dessa, som redan 2004 startade projektet Hela Malmö. Hela Malmö är idag en ungdomsverksamhet med 200 funktionärer och 4 200 aktiva barn och ungdomar. Extra tonvikt läggs på mötesplatser som Sofielund och Norra Sorgenfri, men Hela Malmö är aktivt i alla Malmös stadsdelar. Det finns ett flertal aktiviteter för ungdomarna att delta i, men tyngdpunkten har legat på basket och läxhjälp.

- Vårt primära fokus är att jobba med barn och ungdomar i socioekonomiskt utsatta områden. Vi vill hjälpa till att stärka barn och ungdomar som individer och stärka deras roll i ett större sammanhang, säger Nicolas Lunabba.

Klicka här om du vill läsa hela artikeln!


SENASTE INLÄGG
ARKIV
FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page