ILHAM ABDALLA VILL GE FLER CHANSEN ATT SPELA FOTBOLL

March 9, 2017

Ilham Abdalla, 23, uppmuntrar tjejer att spela fotboll tillsammans. När Ilham Abdalla var 14 år kom hon till Sverige, och genom fotbollen lärde hon sig att prata svenska och fick många vänner. När hon började gymnasiet ville hon ge samma chans till andra.

 

- Jag minns i skolan att jag blev jätteglad bara när lärarna kom fram och frågade "Går det bra Ilham?". Då kände jag att nu kommer det åtminstone någon som pratar med mig. Bara det är jättestort. För mig betyder det jättemycket och det gör det för andra också. Att man ställer upp och hjälper dem. Bara att de har någon som de kan räkna med. Ilham är där för mig. Det värmer i mitt hjärta när någon har sagt att "Ilham är min förebild". Det är jättestort.

 

Ilham vill visa tjejer att de ska våga ta plats. Hon jobbar ideellt med flera välgörenhetsorganisationer, föreläser, tolkar, hjälper till med läxhjälp och har ett heltidsjobb på Migrationsverket. Allt detta utöver sitt arbete med fotbollen.

 

Här kan du läsa hela artikeln!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SENASTE INLÄGG

March 10, 2020

Please reload

ARKIV
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square