top of page

FÖR KFUM ÄR INKLUDERING OCH INTEGRATION VIKTIGAST


KFUM-föreningen i Linköping vill använda idrotten som ett verktyg för att skapa relationer. KFUM i Linköping har totalt tio sektioner, och under de senaste åren har föreningen bemannat stadsdelens aktivitetspark, ett integrationsprojekt som utvecklats och förändrats genom åren.

– Vi genomför inte en fotbollsaktivitet för att sedan gå därifrån, för oss är inkludering och integration viktigast. Vi vill ha ledare på plats som ungdomarna kan samtala med och som föräldrarna litar så pass mycket på för att göra en dialog möjlig. Vi använder idrotten som ett verktyg för att skapa relationer, det är vad vi brinner för. säger Sahar Khalili.

Här kan du läsa hela artikeln.


SENASTE INLÄGG
ARKIV
FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page