FOTBOLLEN BETYDER ALLT FÖR MAHMUD

April 11, 2017

- Fotbollen betyder allt för mig. Det är jättestort, jag kan nästan inte förklara. Det är i mitt blod. 

 

Migrationsverket har beslutat att utvisa Mahmud till Afghanistan, och hans juridiska ombud har precis hört av sig och sagt att deras överklagan troligen inte kommer ändra beslutet. Fram tills han får det slutgiltiga beskedet försöker Mahmud få ihop livet och vardagen så gott det går, och här spelar fotbollen en betydande roll. Mahmud bor tillfälligt hos kompisar på olika ställen i Malmö, och spelar fotboll i tre olika klubbar med träning och matcher alla dagar i veckan.

 

Lyssna på hela inslaget här. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SENASTE INLÄGG

March 10, 2020

Please reload

ARKIV
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square