AKTIVITETSGRUPPER INDIVIDUELL MÄNNISKOHJÄLP

May 3, 2017

Möten och mötesplatser gör att vi ser varandra, lär av varandra och skapar nya vänskaper. Vill du vara med och öppna dörrar, minska främlingsfientligheten och bygga ömsesidig integration? Då är du samtidigt med och bygger ett starkt, tolerant och tillitsfullt samhälle.

 

Läs om Individuell Människohjälps aktivitetsgrupper, där de bland annat har föreningsintroduktion där man ger människor möjlighet att få ta del av en föreningsverksamhet. Kanske kan du och din förening vara med och bidra?

 

Läs mer om Individuell Människohjälp och deras aktiviteter här!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

SENASTE INLÄGG

March 10, 2020

Please reload

ARKIV
Please reload

FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square