top of page

IDROTTEN BEHÖVER ASSISTANS


Regeringen skjuter till ytterligare pengar för att stötta idrotten för satsningar kring sociala projekt. Segregationen och klyftorna i Sverige har ökat, och för att minska segregationen vill regeringen möjliggöra för ökade aktiviteter i socialt utsatta områden.

"Regeringen har ett stort förtroende för idrottsrörelsen som kan stå för avgörande insatser för att skapa aktivitet och meningsfull sysselsättning" säger idrottsminister Gabriel Wikström.

"Med de här satsningarna vill vi att människor ska få ta del av idrottens unika förutsättningar att bygga broar, skapa gemenskap och bidra med glädje. Samtidigt är det också en chans för idrottsrörelsen att bli fler. Både deltagare och ledare."

Här kan du läsa hela artikeln.


SENASTE INLÄGG
ARKIV
FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page