top of page

FRITIDSBANKEN KOMMER TILL MALMÖ


Äntligen kommer Fritidsbanken till Malmö! Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar, all utrustning är återvunnen genom att personer skänker utrustning som man inte längre behöver.

Fritidsbanken kommer att öppna på Urbant Sportcenter på Kopparbergsgatan, där kommer man kunna låna utrustning som till exempel inlines, flytvästar, fotbollsskor och mycket mer!

Under våren kommer det hållas insamlingskampanjer där man kan lämna sin begagnade idrottsutrustning så att fler får glädje av den! Första insamlingseventet är under USM i handboll som äger rum 12-14 maj på Stadionområdet. Kommer man dit och lämnar sin gamla utrustning i montern utanför Baltiska hallen så får man en entrébiljett till USM i handboll som tack! Man ger också många fler chansen att få en aktiv fritid!

Här kan du läsa mer.


SENASTE INLÄGG
ARKIV
FÖLJ OSS
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page